Foodservice

Slakt

Slakten är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vår verksamhet är certifierad enligt FSSC 22000-standarden och följer utan undantag den svenska djurskyddslagstiftningen. Dessutom finns det alltid en veterinär från Livsmedelsverket på plats för att garantera att slakten går till på rätt sätt.

Vi bedövar kalkonerna med strömförande vatten. Därefter avlivas de medvetslösa kalkonerna genom ett stick i halsen. Hela vår hantering övervakas av tillsynsmyndighetens, i detta fall Livsmedelsverkets, veterinär som finns på plats hos oss varje dag

Våra noga utformade rutiner och kontroller ser till att slakten håller högsta möjliga säkerhet. Utöver det håller vi alltid vår personal uppdaterad kring hygien- och livsmedelssäkerhetsfrågor.

Läs Mer

Transport

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Bildbank

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer

Kvalitets- och livsmedelssäkerhetspolicy

Läs Mer

Tillagning

Läs Mer

Så använder vi cookies

Läs Mer

Miljöpolicy

Läs Mer

Tillaga hel kalkon

Läs Mer

Indirekt grilltips

Läs Mer