Foodservice

Slakt

Slakten är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vår verksamhet är certifierad enligt FSSC 22000-standarden och följer utan undantag den svenska djurskyddslagstiftningen. Dessutom finns det alltid en veterinär från Livsmedelsverket på plats för att garantera att slakten går till på rätt sätt.

Vi bedövar kalkonerna med strömförande vatten. Därefter avlivas de medvetslösa kalkonerna genom ett stick i halsen. Hela vår hantering övervakas av tillsynsmyndighetens, i detta fall Livsmedelsverkets, veterinär som finns på plats hos oss varje dag

Våra noga utformade rutiner och kontroller ser till att slakten håller högsta möjliga säkerhet. Utöver det håller vi alltid vår personal uppdaterad kring hygien- och livsmedelssäkerhetsfrågor.

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Så bygger du en pepparkakskalkon

Läs Mer

Miljöpolicy

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Foodservice

Läs Mer

Ta tempen

Läs Mer

Lediga tjänster

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer