Foodservice

Om kalkon

Ingelsta Kalkon utvecklar, tillagar och säljer svenskt kalkonkött. Försäljningen sker i egna delikatessbutiker och via dagligvaruhandeln, storhushåll och industri.

Ingelsta Kalkon vill underlätta för kvalitetsmedvetna konsumenter att äta riktigt god mat av hög kvalitet, genom inspirerande och goda smakupplevelser.

Ingelsta värderar etik och djuromsorg högt och ställer mycket höga krav på den egna verksamheten och de kontrakterade uppfödarna.

Läs Mer

Så bygger du en pepparkakskalkon

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Ta tempen

Läs Mer

Styckning

Läs Mer

Så använder vi cookies

Läs Mer

Ingelstaklubben - adressändring

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

À la carte - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Miljö

Läs Mer