Foodservice

Press

Ingelsta Kalkon - ett lokalt skånskt hantverk av de bästa råvarorna

I 30 år har Ingelsta Kalkon erbjudit marknaden svensk kvalitetskalkon med hantverksmässiga metoder i alla led. Företagets passionerade, kunniga och professionella människor har på egen hand utvecklat ett brett sortiment av delikatesser.

Produktutveckling, handstyckning och tillagning sker i Brukstorp och i Simrishamn på skånska Österlen. Där finns även företagets Gårdsbutik, en av Ingelsta Kalkons fem delikatessbutiker. Övriga butiker finns i Malmö, Lund, Göteborg och Stockholm.

Ingelsta Kalkons delikatesser finns också i välsorterade livsmedelsbutiker och restauranger.

2013/14 omsatte Ingelsta Kalkon cirka 260 miljoner kronor och hade cirka 200 anställda.




Vid pressfrågor vänligen kontakta

Peter Andersson, VD Ingelsta Kalkon AB
peter.andersson@ingelstakalkon.se


Pressmeddelande

2017-01-16
Ingelsta Kalkon inleder samarbete med prisbelönad Malmökock

Nyligen inleddes ett samarbete mellan Ingelsta Kalkon och den Malmöbaserade kocken Peter J. Skogström. Peter kommer med sin stora kulinariska kompetens skapa inspirerande recept för vardag och fest utifrån Ingelsta Kalkons finaste råvaror kalkonbröstfilé, tunnskivad kalkonfilé och kalkonfärs.

Här kan du läsa hela pressmeddelandet >>

Läs Mer

Om oss

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Miljö

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Djuromsorg

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Kontakta huvudkontoret

Läs Mer

Uppfödning

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Kontakt

Läs Mer