Foodservice

Asiatisk nudelsallad med stekt kalkonbröst

Asien möter Skåne i denna smakrika sallad med äggnudlar och kalkonbröst!

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
stekt kalkonbröst, skivat
400 g
äggnudlar
Dressing:
1 st
röd paprika
1 st
rödlök
100 g
purjolök
1 st
färsk chili
20 g
färsk koriander
1 dl
rapsolja
0,5 dl
sweet chilisås
1 dl
rödvinsvinäger
10 g
sesamolja
2 st
lime, rivet skal + juice
salt

Så gör du

1
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Kyl dem sedan med kallt vatten.
2
Finstrimla paprika, rödlök, purjolök och chili.
3
Lägg i en bunke tillsammans med övriga ingredienser till dressingen och smaka av med salt.
4
Blanda samman med nudlarna och låt marinera 1 timme.
5
Servera nudelsalladen med det stekta kalkonbröst och ett gott bröd!

Fler Recept

Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer