Foodservice

Asiatisk nudelsallad med stekt kalkonbröst

Asien möter Skåne i denna smakrika sallad med äggnudlar och kalkonbröst!

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
stekt kalkonbröst, skivat
400 g
äggnudlar
Dressing:
1 st
röd paprika
1 st
rödlök
100 g
purjolök
1 st
färsk chili
20 g
färsk koriander
1 dl
rapsolja
0,5 dl
sweet chilisås
1 dl
rödvinsvinäger
10 g
sesamolja
2 st
lime, rivet skal + juice
salt

Så gör du

1
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Kyl dem sedan med kallt vatten.
2
Finstrimla paprika, rödlök, purjolök och chili.
3
Lägg i en bunke tillsammans med övriga ingredienser till dressingen och smaka av med salt.
4
Blanda samman med nudlarna och låt marinera 1 timme.
5
Servera nudelsalladen med det stekta kalkonbröst och ett gott bröd!

Fler Recept

Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer