Foodservice

Bondomelett med picknicklår

En god och matig omelett med både potatis och picknicklår. Klipp lite gräslök över omeletten och krydda med nymalen peppar, så har du en perfekt lunch eller middag.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
ägg
4 msk
vatten alternativt mjölk
4 st
kokta potatisar
200 g
picknicklår
1 st
liten gul lök
1 tsk
smör eller rapsolja
gräslök
salt
peppar

Så gör du

1
Tärna potatis, picknicklår och lök, stek med smör i stekpanna.
2
Vispa upp ägg och vatten. Häll över äggsmeten i stekpannan och stek på svag värme tills äggsmeten har stannat.
3
Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslök.
4
Servera med en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer