Foodservice

Bondomelett med picknicklår

En god och matig omelett med både potatis och picknicklår. Klipp lite gräslök över omeletten och krydda med nymalen peppar, så har du en perfekt lunch eller middag.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
ägg
4 msk
vatten alternativt mjölk
4 st
kokta potatisar
200 g
picknicklår
1 st
liten gul lök
1 tsk
smör eller rapsolja
gräslök
salt
peppar

Så gör du

1
Tärna potatis, picknicklår och lök, stek med smör i stekpanna.
2
Vispa upp ägg och vatten. Häll över äggsmeten i stekpannan och stek på svag värme tills äggsmeten har stannat.
3
Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslök.
4
Servera med en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer