Foodservice

Bondomelett med picknicklår

En god och matig omelett med både potatis och picknicklår. Klipp lite gräslök över omeletten och krydda med nymalen peppar, så har du en perfekt lunch eller middag.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
ägg
4 msk
vatten alternativt mjölk
4 st
kokta potatisar
200 g
picknicklår
1 st
liten gul lök
1 tsk
smör eller rapsolja
gräslök
salt
peppar

Så gör du

1
Tärna potatis, picknicklår och lök, stek med smör i stekpanna.
2
Vispa upp ägg och vatten. Häll över äggsmeten i stekpannan och stek på svag värme tills äggsmeten har stannat.
3
Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslök.
4
Servera med en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer