Foodservice

Chèvreyoghurt

Yoghurt med smulad chevreost och honung.

(2st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

3 dl
grekisk yoghurt
100 g
smulad chèvreost
2 tsk
honung
salt
vitpeppar

Så gör du

1
Rör ihop den grekiska yoghurten med ca 100 g smulad chèvreost och honung.
2
Smaka av med salt och vitpeppar
3
TIPS! Passar utmärkt till helstekt kalkon

Fler Recept

Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer