Foodservice

Club Sandwich à la Ingelsta

En klassiker – lätt att laga och lätt att älska.

(0st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

3 st
skivor Ingelstabacon
1 msk
olja
1-2 st
skivor stekt kalkonbröst
2 st
brödskivor
0,5 st
avokado, skivad
50 g
strimlad isbergsallad
1 st
liten skivad tomat
1 msk
mangorajadressing
2 msk
crème fraiche

Så gör du

1
Stek kalkonbaconet i olja tills det är knaprigt.
2
Ta upp baconet och stek kalkonbröstet och brödet i resterande olja.
3
Blanda mangoraja och crème fraiche.
4
”Bygg” din sandwich – börja med en brödskiva, toppa med dressingen, isbergsallad, kalkonbröst, avokado, tomat, bacon och sist en brödskiva.
5
Njut omedelbart!

Fler Recept

Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer