Foodservice

Club Sandwich à la Ingelsta

En klassiker – lätt att laga och lätt att älska.

(0st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

3 st
skivor Ingelstabacon
1 msk
olja
1-2 st
skivor stekt kalkonbröst
2 st
brödskivor
0,5 st
avokado, skivad
50 g
strimlad isbergsallad
1 st
liten skivad tomat
1 msk
mangorajadressing
2 msk
crème fraiche

Så gör du

1
Stek kalkonbaconet i olja tills det är knaprigt.
2
Ta upp baconet och stek kalkonbröstet och brödet i resterande olja.
3
Blanda mangoraja och crème fraiche.
4
”Bygg” din sandwich – börja med en brödskiva, toppa med dressingen, isbergsallad, kalkonbröst, avokado, tomat, bacon och sist en brödskiva.
5
Njut omedelbart!

Fler Recept

Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer