Foodservice

Club Sandwich à la Ingelsta

En klassiker – lätt att laga och lätt att älska.

(0st) Klicka för att ge betyg
1 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

3 st
skivor Ingelstabacon
1 msk
olja
1-2 st
skivor stekt kalkonbröst
2 st
brödskivor
0,5 st
avokado, skivad
50 g
strimlad isbergsallad
1 st
liten skivad tomat
1 msk
mangorajadressing
2 msk
crème fraiche

Så gör du

1
Stek kalkonbaconet i olja tills det är knaprigt.
2
Ta upp baconet och stek kalkonbröstet och brödet i resterande olja.
3
Blanda mangoraja och crème fraiche.
4
”Bygg” din sandwich – börja med en brödskiva, toppa med dressingen, isbergsallad, kalkonbröst, avokado, tomat, bacon och sist en brödskiva.
5
Njut omedelbart!

Fler Recept

Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer