Foodservice

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer