Foodservice

Dragon, citron- och vitlökssmör

Smakar som bearnaisesås men i en ny, spännande form.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

2 krukor
färsk dragon
2 st
citroner, finrivet skal
3-4 st
vitlöksklyftor, pressade
200 g
smör, rumstempererat
svartpeppar

Så gör du

1
Hacka dragonen fint och mixa tillsammans med smör, citronskal, vitlök och svartpeppar.
2
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer