Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(11st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer