Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(8st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer