Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(6st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer