Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer