Foodservice

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Fredagsmys med familjen efter en hektisk arbetsvecka? Eller en matigare lunch på stående fot? Rätten passar till många tillfällen.

(8st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

450 g
kalkonstrimlor
1,5 msk
olivolja
1 st
pressad vitlöksklyfta
1 msk
oregano
salt
peppar
0,5 msk
färskpressad citronsaft
4 - 8 st
pitabröd
150 g
fårost
2 st
tunt skivade tomater
1 st
tunt skivad rödlök
0,5 st
skivad gurka
4 - 8 st
fefferonis
1 dl
tjock yoghurt

Så gör du

1

Fler Recept

Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer