Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer