Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer