Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer