Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 kg
julskinka av kalkon
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Krämig indisk kalkoncurry med kokos och vindaloo

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer