Foodservice

Griljerad julskinka med pepparkaka

Vår julskinka av kalkon är fantastiskt saftig och mör. Med pepparkaka i griljeringen blir julen ännu mera julig!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
2 st
äggulor
3 msk
vispgrädde
100 g
pepparkakor

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°C.
2
Blanda äggulor och grädde. Pensla skinkan med blandningen.
3
Krossa pepparkakorna fint och strö över. Ställ in skinkan i ugnen i ca 10 minuter, eller tills skinkan börjar få färg.

Fler Recept

Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer