Foodservice

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 dl
ketchup
1 dl
japansk soja
1 dl
hoisinsås
½ dl
farinsocker
2 msk
sesamolja
svartpeppar

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienserna tills glazen fått en lite simmigare konsistens.
2
Krydda med rikligt med svartpeppar och låt glazen svalna något innan användning.
3
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer