Foodservice

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 dl
ketchup
1 dl
japansk soja
1 dl
hoisinsås
½ dl
farinsocker
2 msk
sesamolja
svartpeppar

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienserna tills glazen fått en lite simmigare konsistens.
2
Krydda med rikligt med svartpeppar och låt glazen svalna något innan användning.
3
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer