Foodservice

Honungsglaze

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

0,5 dl
ljust muscovadosocker
0,5 dl
japansk soja
0,5 dl
ketchup
0,5 dl
honung
1 tsk
spiskummin
1 msk
färsk ingefära, riven
1 st
vitlöksklyfta, pressad

Så gör du

1
Blanda ihop alla ingredienserna.
2
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer