Foodservice

Honungsglaze

Glaze penslar man på köttet i slutet av grillningen, när man fått en bra stekyta. Pensla tunt med glazen flera gånger, men låt det gå lite tid emellan. Då kommer den söta glazen att karamelliseras och ge en lite klibbig yta med mycket smak.

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

0,5 dl
ljust muscovadosocker
0,5 dl
japansk soja
0,5 dl
ketchup
0,5 dl
honung
1 tsk
spiskummin
1 msk
färsk ingefära, riven
1 st
vitlöksklyfta, pressad

Så gör du

1
Blanda ihop alla ingredienserna.
2
Pensla på båda sidorna av det nästan färdiggrillade köttet.

Fler Recept

Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer