Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer