Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer