Foodservice

Ingefärs- och honungsvingar

Kalkonvingar med härlig krydda och sötma.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

8 st
grillpinnar (färdigstekta)
Glaze:
2 msk
honung
3 msk
japansk soja
2 msk
balsamvinäger
2 msk
rapsolja
1 tsk
ingefära, malen

Så gör du

1
Koka ihop alla ingredienser till glazen tills hälften av vätskan kvarstår.
2
Pensla grillpinnarna med glazen och lägg i en smord ugnsfast form och värm i 200 graders ugn ca 15 minuter.

Fler Recept

Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer