Foodservice

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(0st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer