Foodservice

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(0st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer