Foodservice

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(0st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé i cidersås

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer