Foodservice

Ingelstastuffing

Vår goda fyllning till kalkon!

(0st) Klicka för att ge betyg
12 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
kalkonlever, strimlad
1 st
gul lök, finhackad
1 st
vitlöksklyfta, pressad
25 g
smör
50 g
valnötter, hackade
1 tsk
timjan
1 st
tomat, hackad
75 g
brödsmulor av vitt bröd
1 st
äggula
salt
peppar

Så gör du

1
Fräs lever, lök och vitlök i smöret, tillsätt övriga ingredienser.
2
Lyft försiktigt bröstskinnet från köttet och peta in stuffingen jämnt över bröstet.
3
TIPS! Se vårt recept på helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Asiatisk nudelsallad med stekt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer