Foodservice

Ingelstasylta med syltade kantareller

Ingelstasylta serveras bäst med – syltade kantareller förstås. Lätt som en plätt!

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Ingelstasylta
Syltade kantareller:
2 liter
kantareller eller trattkantareller
2 tsk
salt
1,5 dl
ättika
3 dl
strösocker
4,5 dl
vatten
1 st
rödlök
1 tsk
senapsfrön, gula eller bruna
5 st
kryddpepparkorn
3 st
lagerblad

Så gör du

1
Ansa svampen och dela stora svampar i bitar. Det går bra att skölja av svampen eftersom den ska kokas.
2
Koka upp vatten med saltet i en kastrull och lägg i svampen. Låt den koka 5-10 minuter. Häll av vattnet.
3
Vispa ihop ättika och socker. Späd med lite vatten i taget. Skala och skiva löken i halvmånar.
4
Varva lök, svamp och kryddor i en glasburk. Låt svampen dra i lagen över natten innan den ska serveras. Om man rengjort burkarna ordentligt innan och har ett återslutande lock så håller svampen i flera månader.
5
4. 5. Servera kantarellerna till skivad Ingelstasylta.

Fler Recept

Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer