Foodservice

Köttfärssås på kalkon

Byt ut köttfärsen till kalkon och gör allas favorit – köttfärssås. Servera med nyriven parmesan och nymalen peppar för det lilla extra.

(15st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
gul lök
1 st
vitlöksklyfta
400 g
krossade tomater
2 msk
tomatpuré
0,5 tsk
timjan
0,5 tsk
fänkålsfrön
0,25 st
citron
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett med hackad lök och vitlök.
2
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kryddor. Pressa i citronsaft.
3
Låt koka ihop på svag värme, smaka sedan av med salt och svartpeppar.
4
Servera med en god pasta och hyvlad parmesan.

Fler Recept

Recept

Kalkontårta med färska fikon och vattenkrasse

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer