Foodservice

Köttfärssås på kalkon

Byt ut köttfärsen till kalkon och gör allas favorit – köttfärssås. Servera med nyriven parmesan och nymalen peppar för det lilla extra.

(17st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
gul lök
1 st
vitlöksklyfta
400 g
krossade tomater
2 msk
tomatpuré
0,5 tsk
timjan
0,5 tsk
fänkålsfrön
0,25 st
citron
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett med hackad lök och vitlök.
2
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kryddor. Pressa i citronsaft.
3
Låt koka ihop på svag värme, smaka sedan av med salt och svartpeppar.
4
Servera med en god pasta och hyvlad parmesan.

Fler Recept

Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Turkey chili med bröd och gräddfil

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med rosmarin och apelsin

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer