Foodservice

Kalkonbaconsmör med lök

Ett kryddsmör istället för en traditionell sås lyfter ditt grillade kalkonkött till nya höjder!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

2 st
bananschalottenlök, finhackad
150 g
kalkonbacon, strimlad
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Stek baconet i lite av smöret tills det fått lite färg, tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk.
2
Låt blandningen svalna något och mixa sedan tillsammans med smöret. Gör smöret till en rulle.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer