Foodservice

Kalkonbaconsmör med lök

Ett kryddsmör istället för en traditionell sås lyfter ditt grillade kalkonkött till nya höjder!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

2 st
bananschalottenlök, finhackad
150 g
kalkonbacon, strimlad
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Stek baconet i lite av smöret tills det fått lite färg, tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk.
2
Låt blandningen svalna något och mixa sedan tillsammans med smöret. Gör smöret till en rulle.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer