Foodservice

Kalkonbaconsmör med lök

Ett kryddsmör istället för en traditionell sås lyfter ditt grillade kalkonkött till nya höjder!

(1st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

2 st
bananschalottenlök, finhackad
150 g
kalkonbacon, strimlad
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Stek baconet i lite av smöret tills det fått lite färg, tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk.
2
Låt blandningen svalna något och mixa sedan tillsammans med smöret. Gör smöret till en rulle.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Hoisinglaze med sesam och ketchup

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer