Foodservice

Kalkonbolognese

Kalkonbolognese gjord på kalkonfärs blir en mild och god sås som passar perfekt till pasta.

(8st) Klicka för att ge betyg
50 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 kg
kalkonfärs
0,6 kg
gul lök, hackad
0,4 kg
kalkonbacon
0,8 kg
champinjoner
1,8 kg
krossade tomater
0,8 L
rödvin
0,02 kg
vitlök, hackad
0,2 L
rapsolja
0,2 kg
tomatpuré

Så gör du

1
Fräs kalkonfärsen, den hackade gula löken och det finskurna kalkonbaconet i rapsoljan.
2
Tillsätt alla flytande ingredienser och smaka av med salt och peppar.
3
Servera med spagetti eller någon annan passande pasta.

Fler Recept

Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Julig kalkonlårstek

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer