Foodservice

Kalkonbolognese

Kalkonbolognese gjord på kalkonfärs blir en mild och god sås som passar perfekt till pasta.

(8st) Klicka för att ge betyg
50 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 kg
kalkonfärs
0,6 kg
gul lök, hackad
0,4 kg
kalkonbacon
0,8 kg
champinjoner
1,8 kg
krossade tomater
0,8 L
rödvin
0,02 kg
vitlök, hackad
0,2 L
rapsolja
0,2 kg
tomatpuré

Så gör du

1
Fräs kalkonfärsen, den hackade gula löken och det finskurna kalkonbaconet i rapsoljan.
2
Tillsätt alla flytande ingredienser och smaka av med salt och peppar.
3
Servera med spagetti eller någon annan passande pasta.

Fler Recept

Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer