Foodservice

Kalkonbolognese

Kalkonbolognese gjord på kalkonfärs blir en mild och god sås som passar perfekt till pasta.

(7st) Klicka för att ge betyg
50 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 kg
kalkonfärs
0,6 kg
gul lök, hackad
0,4 kg
kalkonbacon
0,8 kg
champinjoner
1,8 kg
krossade tomater
0,8 L
rödvin
0,02 kg
vitlök, hackad
0,2 L
rapsolja
0,2 kg
tomatpuré

Så gör du

1
Fräs kalkonfärsen, den hackade gula löken och det finskurna kalkonbaconet i rapsoljan.
2
Tillsätt alla flytande ingredienser och smaka av med salt och peppar.
3
Servera med spagetti eller någon annan passande pasta.

Fler Recept

Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer