Foodservice

Kalkonbolognese

Kalkonbolognese gjord på kalkonfärs blir en mild och god sås som passar perfekt till pasta.

(7st) Klicka för att ge betyg
50 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 kg
kalkonfärs
0,6 kg
gul lök, hackad
0,4 kg
kalkonbacon
0,8 kg
champinjoner
1,8 kg
krossade tomater
0,8 L
rödvin
0,02 kg
vitlök, hackad
0,2 L
rapsolja
0,2 kg
tomatpuré

Så gör du

1
Fräs kalkonfärsen, den hackade gula löken och det finskurna kalkonbaconet i rapsoljan.
2
Tillsätt alla flytande ingredienser och smaka av med salt och peppar.
3
Servera med spagetti eller någon annan passande pasta.

Fler Recept

Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer