Foodservice

Kalkonburgare tex mex

Variera fredagsmyset med vår kalkonburgare inspirerad av tex mex!

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

Kalkonburgare
ca 500 g
kalkonfärs
1 tsk
salt
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
vitlökspulver
svartpeppar efter smak
Guacamole
1 st
avokado
1 st
lime
1 st
vitlöksklyfta, pressad
chilipeppar
salt & peppar
Tillbehör
4 st
hamburgerbröd
4 skivor
cheddarost
4 st
gröna salladsblad
4 skivor
rödlök
4 skivor
tomat

Så gör du

1
Blanda försiktigt kalkonfärsen med kryddorna. Forma färsblandningen till fyra stycken burgare.
2
Guacamole; mosa avokadon, pressa över saften från en lime och rör ner vitöken. Smaka av med chilipeppar, salt och peppar.
3
Stek eller grilla ca 3 minuter per sida, tills burgarna är genomstekta.
4
Servera kalkonburgarna med guacamole, sallad, rödlök, tomat, cheddarost och bröd.

Fler Recept

Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer