Foodservice

Snabb kalkongryta med Ingelstaknakare

En perfekt kalkongryta att laga i förväg och bara värma på till servering.

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

800g
kalkongrytbitar eller strimlor
2 msk
smör
2 st
Ingelstaknakare
salt och peppar
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
1 dl
syltlök
1 knippe
späda, små morötter
2 dl
matlagningsgrädde
½ dl
mango chutney

Så gör du

1
Bryn köttet i matfett i en stekpanna. Skär Ingelstaknakaren i slantar och tillsätt dem. Tillsätt soltorkade tomater, syltlök och morötter skurna i bitar. Häll i grädden och mango chutneyn.
2
Låt grytan koka i ca 20 minuter tills köttet är genomlagat och mört.
3
Tips! Servera grytan tillsammans med potatis eller ris.

Fler Recept

Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer