Foodservice

Snabb kalkongryta med Ingelstaknakare

En perfekt kalkongryta att laga i förväg och bara värma på till servering.

(5st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

800g
kalkongrytbitar eller strimlor
2 msk
smör
2 st
Ingelstaknakare
salt och peppar
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
1 dl
syltlök
1 knippe
späda, små morötter
2 dl
matlagningsgrädde
½ dl
mango chutney

Så gör du

1
Bryn köttet i matfett i en stekpanna. Skär Ingelstaknakaren i slantar och tillsätt dem. Tillsätt soltorkade tomater, syltlök och morötter skurna i bitar. Häll i grädden och mango chutneyn.
2
Låt grytan koka i ca 20 minuter tills köttet är genomlagat och mört.
3
Tips! Servera grytan tillsammans med potatis eller ris.

Fler Recept

Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer