Foodservice

Snabb kalkongryta med Ingelstaknakare

En perfekt kalkongryta att laga i förväg och bara värma på till servering.

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

800g
kalkongrytbitar eller strimlor
2 msk
smör
2 st
Ingelstaknakare
salt och peppar
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
1 dl
syltlök
1 knippe
späda, små morötter
2 dl
matlagningsgrädde
½ dl
mango chutney

Så gör du

1
Bryn köttet i matfett i en stekpanna. Skär Ingelstaknakaren i slantar och tillsätt dem. Tillsätt soltorkade tomater, syltlök och morötter skurna i bitar. Häll i grädden och mango chutneyn.
2
Låt grytan koka i ca 20 minuter tills köttet är genomlagat och mört.
3
Tips! Servera grytan tillsammans med potatis eller ris.

Fler Recept

Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer