Foodservice

Kalkonköttbullar

En klassiker som älskas av stor som liten. Passar lika gott på middagstallriken som på frukostmackan. I våra köttbullar har vi såklart kalkonfärs.

(13st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

0,5 dl
ströbröd
1 dl
grädde
500 g
kalkonfärs
2 msk
gul lök, hackad
1 st
ägg
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Blanda ströbröd och grädde i en bunke och låt stå och dra i några minuter.
2
Tillsätt kalkonfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar. Blanda till en fin smet.
3
Forma smeten till små köttbullar. Stek i en stekpanna med lite smör tills de är genomstekta.

Fler Recept

Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer