Foodservice

Kalkonköttbullar

En klassiker som älskas av stor som liten. Passar lika gott på middagstallriken som på frukostmackan. I våra köttbullar har vi såklart kalkonfärs.

(25st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

0,5 dl
ströbröd
1 dl
grädde
500 g
kalkonfärs
2 msk
gul lök, hackad
1 st
ägg
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Blanda ströbröd och grädde i en bunke och låt stå och dra i några minuter.
2
Tillsätt kalkonfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar. Blanda till en fin smet.
3
Forma smeten till små köttbullar. Stek i en stekpanna med lite smör tills de är genomstekta.

Fler Recept

Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Mischa Billings recept på ”Turkish Turkey”

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer