Foodservice

Kalkonköttbullar

En klassiker som älskas av stor som liten. Passar lika gott på middagstallriken som på frukostmackan. I våra köttbullar har vi såklart kalkonfärs.

(19st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

0,5 dl
ströbröd
1 dl
grädde
500 g
kalkonfärs
2 msk
gul lök, hackad
1 st
ägg
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Blanda ströbröd och grädde i en bunke och låt stå och dra i några minuter.
2
Tillsätt kalkonfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar. Blanda till en fin smet.
3
Forma smeten till små köttbullar. Stek i en stekpanna med lite smör tills de är genomstekta.

Fler Recept

Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer