Foodservice

Kalkonköttbullar

En klassiker som älskas av stor som liten. Passar lika gott på middagstallriken som på frukostmackan. I våra köttbullar har vi såklart kalkonfärs.

(24st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

0,5 dl
ströbröd
1 dl
grädde
500 g
kalkonfärs
2 msk
gul lök, hackad
1 st
ägg
2 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Blanda ströbröd och grädde i en bunke och låt stå och dra i några minuter.
2
Tillsätt kalkonfärs, gul lök, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar. Blanda till en fin smet.
3
Forma smeten till små köttbullar. Stek i en stekpanna med lite smör tills de är genomstekta.

Fler Recept

Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer