Foodservice

Kalkonkalops

En klassiker i ny tappning!

(0st) Klicka för att ge betyg
10 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

10 portioner
0,5 kg
gul lök, tärnad
1,5 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
0,5 kg
rotfruktsstrimlor
1,5 L
hönsbuljong
0,5 dl
svagdricka
2 st
lagerblad
6 st
kryddpepparkorn
100 portioner
5 kg
gul lök, tärnad
15 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
5 kg
rotfruktsstrimlor
15 L
hönsbuljong
5 L
svagdricka
10 st
lagerblad
40 st
kryddpepparkorn

Så gör du

1
Bryn lök och kött i lite olja. Salta och peppra.
2
Tillsätt rotfruktsstrimlor, hönsbuljong och svagdricka. Koka upp och skumma av. Tillsätt lagerblad och kryddpeppar.
3
Låt allt puttra tills köttet är mört (ca 20 min). Vi behov red såsen. Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Köttfärssås på kalkon

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer