Foodservice

Kalkonkalops

En klassiker i ny tappning!

(0st) Klicka för att ge betyg
10 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

10 portioner
0,5 kg
gul lök, tärnad
1,5 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
0,5 kg
rotfruktsstrimlor
1,5 L
hönsbuljong
0,5 dl
svagdricka
2 st
lagerblad
6 st
kryddpepparkorn
100 portioner
5 kg
gul lök, tärnad
15 kg
kalkongrytbitar av lår
rapsolja till stekning
salt & vitpeppar
5 kg
rotfruktsstrimlor
15 L
hönsbuljong
5 L
svagdricka
10 st
lagerblad
40 st
kryddpepparkorn

Så gör du

1
Bryn lök och kött i lite olja. Salta och peppra.
2
Tillsätt rotfruktsstrimlor, hönsbuljong och svagdricka. Koka upp och skumma av. Tillsätt lagerblad och kryddpeppar.
3
Låt allt puttra tills köttet är mört (ca 20 min). Vi behov red såsen. Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Helgrillad kalkon med senap och vitlök

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med rosmarin och apelsin

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer