Foodservice

Kalkonkorv i Chicagostil

Kombinationen av rå lök, jalapeño, sötstark senap och sellerisalt kanske inte verkar så tilltalande på pappret. Men redan vid första tuggan kommer du att fatta poängen.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
valfri kalkonkorv
½ st
gul lök, finhackad
2 msk
skivad jalapeño på burk
2 msk
sötstark senap
sellerisalt
4 st
stora korvbröd

Så gör du

1
Stek eller grilla korvarna.
2
Värm korvbröden.
3
Servera korvarna i bröden med alla tillbehören ovanpå.

Fler Recept

Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Julig kalkonlårstek

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer