Foodservice

Kalkonkorv i Chicagostil

Kombinationen av rå lök, jalapeño, sötstark senap och sellerisalt kanske inte verkar så tilltalande på pappret. Men redan vid första tuggan kommer du att fatta poängen.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
valfri kalkonkorv
½ st
gul lök, finhackad
2 msk
skivad jalapeño på burk
2 msk
sötstark senap
sellerisalt
4 st
stora korvbröd

Så gör du

1
Stek eller grilla korvarna.
2
Värm korvbröden.
3
Servera korvarna i bröden med alla tillbehören ovanpå.

Fler Recept

Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer