Foodservice

Kalkonkorv i Chicagostil

Kombinationen av rå lök, jalapeño, sötstark senap och sellerisalt kanske inte verkar så tilltalande på pappret. Men redan vid första tuggan kommer du att fatta poängen.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

4 st
valfri kalkonkorv
½ st
gul lök, finhackad
2 msk
skivad jalapeño på burk
2 msk
sötstark senap
sellerisalt
4 st
stora korvbröd

Så gör du

1
Stek eller grilla korvarna.
2
Värm korvbröden.
3
Servera korvarna i bröden med alla tillbehören ovanpå.

Fler Recept

Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Kalkonpiccata med färsk pasta

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer