Foodservice

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Pizza uppskattas av hela familjen. Dessa snabblagade minipizzor kan du även ta med på picknicken.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

16 st
skivor kallrökt kalkonpepparsalami
4 st
små tortillabröd
2 st
tomater
125 g
färsk mozzarella (ett paket)
1 msk
raps- eller olivolja
ruccolasallad
svartpeppar, mald

Så gör du

1
1. Sätt ugnen på grill 250º.
2
Lägg tortillabröden på en bit bakplåtspapper på en plåt.
3
Riv mozzarellan grovt. Strö hälften av osten över bröden.
4
Skiva upp tomaterna. Lägg på tomatskivorna och salamiskivorna.
5
Strö över resten av osten.
6
Grädda pizzorna i ugnen 4-5 minuter tills de fått en fin gyllenbrun färg. Håll lite koll de sista minuterna.
7
Strö ruccolasallad och ringla olja över pizzorna. Avsluta med nymalen peppar.

Fler Recept

Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer