Foodservice

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Pizza uppskattas av hela familjen. Dessa snabblagade minipizzor kan du även ta med på picknicken.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

16 st
skivor kallrökt kalkonpepparsalami
4 st
små tortillabröd
2 st
tomater
125 g
färsk mozzarella (ett paket)
1 msk
raps- eller olivolja
ruccolasallad
svartpeppar, mald

Så gör du

1
1. Sätt ugnen på grill 250º.
2
Lägg tortillabröden på en bit bakplåtspapper på en plåt.
3
Riv mozzarellan grovt. Strö hälften av osten över bröden.
4
Skiva upp tomaterna. Lägg på tomatskivorna och salamiskivorna.
5
Strö över resten av osten.
6
Grädda pizzorna i ugnen 4-5 minuter tills de fått en fin gyllenbrun färg. Håll lite koll de sista minuterna.
7
Strö ruccolasallad och ringla olja över pizzorna. Avsluta med nymalen peppar.

Fler Recept

Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer