Foodservice

Kalkonpiccata med färsk pasta

Tunnskivad kalkonfile panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

(16st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 skivor
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
parmesanost, riven
1 knippe
färsk salvia, hackad
1 knippe
färsk rosmarin, hackad
2 dl
vetemjöl
salt
svatpeppar
2 st
ägg
1 msk
smör

Så gör du

1
Hacka ner de färska örterna.
2
Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
3
Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
4
Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
5
Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer