Foodservice

Kalkonpiccata med färsk pasta

Tunnskivad kalkonfile panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

(16st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 skivor
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
parmesanost, riven
1 knippe
färsk salvia, hackad
1 knippe
färsk rosmarin, hackad
2 dl
vetemjöl
salt
svatpeppar
2 st
ägg
1 msk
smör

Så gör du

1
Hacka ner de färska örterna.
2
Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
3
Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
4
Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
5
Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Julig kalkonlårstek

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer