Foodservice

Kalkonpiccata med färsk pasta

Tunnskivad kalkonfile panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

(15st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

4 skivor
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
parmesanost, riven
1 knippe
färsk salvia, hackad
1 knippe
färsk rosmarin, hackad
2 dl
vetemjöl
salt
svatpeppar
2 st
ägg
1 msk
smör

Så gör du

1
Hacka ner de färska örterna.
2
Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
3
Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
4
Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
5
Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer