Foodservice

Kalkonrullader fyllda med färskost

Kalkonrulladerna sköter sig själv i ugnen, variera med olika sorters smaksatt färskost. Lätt att laga. Lätt att älska

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

8 skivor
tunnskivad kalkonfilé
175 g
smaksatt färskost
8 skivor
prosciutto
0,5 dl
olilvolja
0,5 dl
balsamvinäger
salt
peppar
chilipeppar

Så gör du

1
Sätt ugnen på 175°C. Krydda skivorna på båda sidorna med salt, peppar och chilipeppar. Bred färskost på varje sida. Rulla ihop skivorna och linda in varje rulle med en skiva prosciutto.
2
Lägg rulladerna i en ugnsfast form. Häll över olivolja och balsamvinäger. Stek i ugnen på 175°C i ca 20 minuter tills rulladerna är genomstekta.
3
Servera rulladerna med ugnsrostade rotfrukter.

Fler Recept

Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer