Foodservice

Kalkonrullader fyllda med färskost

Kalkonrulladerna sköter sig själv i ugnen, variera med olika sorters smaksatt färskost. Lätt att laga. Lätt att älska

(6st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

8 skivor
tunnskivad kalkonfilé
175 g
smaksatt färskost
8 skivor
prosciutto
0,5 dl
olilvolja
0,5 dl
balsamvinäger
salt
peppar
chilipeppar

Så gör du

1
Sätt ugnen på 175°C. Krydda skivorna på båda sidorna med salt, peppar och chilipeppar. Bred färskost på varje sida. Rulla ihop skivorna och linda in varje rulle med en skiva prosciutto.
2
Lägg rulladerna i en ugnsfast form. Häll över olivolja och balsamvinäger. Stek i ugnen på 175°C i ca 20 minuter tills rulladerna är genomstekta.
3
Servera rulladerna med ugnsrostade rotfrukter.

Fler Recept

Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer