Foodservice

Kalkonrullader fyllda med färskost

Kalkonrulladerna sköter sig själv i ugnen, variera med olika sorters smaksatt färskost. Lätt att laga. Lätt att älska

(5st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

8 skivor
tunnskivad kalkonfilé
175 g
smaksatt färskost
8 skivor
prosciutto
0,5 dl
olilvolja
0,5 dl
balsamvinäger
salt
peppar
chilipeppar

Så gör du

1
Sätt ugnen på 175°C. Krydda skivorna på båda sidorna med salt, peppar och chilipeppar. Bred färskost på varje sida. Rulla ihop skivorna och linda in varje rulle med en skiva prosciutto.
2
Lägg rulladerna i en ugnsfast form. Häll över olivolja och balsamvinäger. Stek i ugnen på 175°C i ca 20 minuter tills rulladerna är genomstekta.
3
Servera rulladerna med ugnsrostade rotfrukter.

Fler Recept

Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer