Foodservice

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonmedaljonger med pestopasta

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med färska fikon och vattenkrasse

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer