Foodservice

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare tex mex

Läs Mer