Foodservice

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Korv behöver inte vara korv med bröd. Njut av kalkonkorv, coleslaw med persilja, och rikligt med majonnäs.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
valfria kalkonkorvar
4 st
korvbröd
Gremolata coleslaw:
300 g
vitkål, riven
0,5 dl
crème fraiche
1,5 msk
majonnäs
1,5 dl
hackad bladpersilja
1-2 msk
citronsaft
1 st
citron, rivet skal
2 st
vitlöksklyftor, rivna
socker, en nypa
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Rör samman alla ingredienser och krydda med salt och svartpeppar.
2
Låt stå i ca 20 minuter innan servering.
3
Grilla korven och lägg den i korvbröd. Toppa med gremolata-coleslaw.

Fler Recept

Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer