Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(12st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer