Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(10st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer