Foodservice

Korvstroganoff

En enkel och snabblagad rätt som passar både stora och små.

(8st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

1 st
Kung Ingels korv
2 st
gula lökar
2 msk
smör
3 msk
tomatpuré
1 msk
senap
0,5 msk
paprikapulver
2,5 dl
matlagningsgrädde
1 dl
persilja
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
2
Skala och hacka löken.
3
Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
4
Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
5
Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
6
Hacka persiljan och strö över innan servering.
7
Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

Fler Recept

Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med färska fikon och vattenkrasse

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer