Foodservice

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(3st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med gröna saker

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer