Foodservice

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(8st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Chèvreyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer