Foodservice

Kryddiga kalkonköttbullar

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
½ dl
ströbröd
1 st
gul lök
1 msk
smör
1 tsk
kryddpeppar
1 tsk
spiskummin
2 msk
bladpersilja, hackad
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
2
Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
3
4

Fler Recept

Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer