Foodservice

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Parisare är en variant på hamburgare som består av en tjock korv som skärs i centimetertunna skivor och serveras med hamburgerbröd. I detta recept använder vi såklart kalkonkorv och serverar den tillsammans med en fräsch tomatsalsa och en härligt stark skånsk senap.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

500 g
Kung Ingels
smör till stekning
4 st
hamburgerbröd
skånsk senap
1 st
rödlök, skivad
Tomatsalsa:
5 st
stora tomater, urkärnade
1 dl
ruccola, finhackad
½ dl
kapris, hackad
1 msk
olivolja
salt & peppar

Så gör du

1
Tomatsalsa; hacka tomaterna fint och blanda med ruccola, kapris och olja. Smaka av med salt och peppar och låt stå under tiden du förbereder resten.
2
Skär korven i tjocka skivor, gärna lite snett så att skivorna blir större. Lägg en klick smör i en stekpanna och stek korvskivorna gyllenbruna på båda sidorna.
3
Rosta gärna brödet och lägg ihop parisarna med senap, rödlök, korv och tomatsalsa.

Fler Recept

Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Röd coleslaw

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer