Foodservice

Läckra kalkonrullader

Klassiska rullader men med kalkon, såklart! Härlig blandning av kalkonleverpastej och parmesanost tillsammans med en gräddig sås med Dijonsenap. Servers med en krispig grön sallad och stekt eller kokt potatis.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonschnitzel
1 msk
matfett till stekning
salt
peppar
Fyllning:
50 g
kalkonleverpastej
1 dl
riven parmensanost
2 msk
charlottenlök, hackad
Sås:
2 dl
crème fraiche
2 dl
mellangrädde
1 msk
dijonsenap
2 st
hönsbuljongtärningar
persilja, hackad
salt
peppar

Så gör du

1
Banka ut schnitzlarna något.
2
Blanda ingredienserna till fyllningen. Bred den på schnitzlarna. Rulla ihop. Fäst med tandpetare.
3
Bryn schnitzlarna runt om. Salta och peppra.
4
Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll i stekjärnet. Låt det puttra några minuter tills schnitzlarna är färdiga. Smaka av med salt och peppar. Strö på persilja.
5
Blanda en krispig grönsallad att servera till. Passar bra att servera med kokt eller stekt potatis med även ris.

Fler Recept

Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Medelhavsinspirerad kalkongryta

Läs Mer