Foodservice

Läckra kalkonrullader

Klassiska rullader men med kalkon, såklart! Härlig blandning av kalkonleverpastej och parmesanost tillsammans med en gräddig sås med Dijonsenap. Servers med en krispig grön sallad och stekt eller kokt potatis.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonschnitzel
1 msk
matfett till stekning
salt
peppar
Fyllning:
50 g
kalkonleverpastej
1 dl
riven parmensanost
2 msk
charlottenlök, hackad
Sås:
2 dl
crème fraiche
2 dl
mellangrädde
1 msk
dijonsenap
2 st
hönsbuljongtärningar
persilja, hackad
salt
peppar

Så gör du

1
Banka ut schnitzlarna något.
2
Blanda ingredienserna till fyllningen. Bred den på schnitzlarna. Rulla ihop. Fäst med tandpetare.
3
Bryn schnitzlarna runt om. Salta och peppra.
4
Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll i stekjärnet. Låt det puttra några minuter tills schnitzlarna är färdiga. Smaka av med salt och peppar. Strö på persilja.
5
Blanda en krispig grönsallad att servera till. Passar bra att servera med kokt eller stekt potatis med även ris.

Fler Recept

Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer