Foodservice

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Stelt kalkon i knapriga tacoskal tillsammans med kryddig tomatsalsa med koriander och limejuice. Lätt att laga!

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

400 g
strimlor av kalkonlårfilé
smör eller olja till stekning
1,5 msk
kryddblandning (ex. tacokrydda eller annan mix)
1 frp
minitubs (tacoskal)
tomatsalsa
crème fraiche
isbergssallad
Tomatsalsa:
2 st
tomater
0,5 st
rödlök
0,5 st
röd chilifrukt
1 msk
limejuice
0,5 dl
koriander (färsk)

Så gör du

1
Stek kalkonstrimlorna i lite matfett på ett stekjärn.
2
Krydda med valfri kryddmix och låt fräsa tills de är genomstekta, ca 5 minuter.
3
Finhacka tomater, rödlök och chilifrukten till salsan. Blanda i en skål, smaksätt med limejuice och finhackad koriander.
4
Värm tacoskalen enligt förpackningen.
5
Fyll skalen med sallad, kalkonstrimlor, crème fraiche och tomatsalsa.

Fler Recept

Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer