Foodservice

Orientalisk korvgryta

En annorlunda orientalisk rätt. Enkel att laga och mycket god.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
korvar, brännare eller Ingelstaknakar
1 msk
smör
1 st
purjolök
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
1 tsk
currypulver
2 dl
grönsaksbuljong
400 g
kokosmjölk, 1 burk
100 g
kinakål
2 msk
maizena
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Skär korven i skivor.
2
Strimla sköljd purjolök, rödlök och paprika.
3
Fräs korv, grönsaker och curry i ca 3 minuter.
4
Späd med buljong och kokosmjölk.
5
Red av med maizena blandad i vatten.
6
Tillsätt kinakål och låt koka upp.
7
Servera med ris eller nudlar.

Fler Recept

Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer