Foodservice

Orientalisk korvgryta

En annorlunda orientalisk rätt. Enkel att laga och mycket god.

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
korvar, brännare eller Ingelstaknakar
1 msk
smör
1 st
purjolök
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
1 tsk
currypulver
2 dl
grönsaksbuljong
400 g
kokosmjölk, 1 burk
100 g
kinakål
2 msk
maizena
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Skär korven i skivor.
2
Strimla sköljd purjolök, rödlök och paprika.
3
Fräs korv, grönsaker och curry i ca 3 minuter.
4
Späd med buljong och kokosmjölk.
5
Red av med maizena blandad i vatten.
6
Tillsätt kinakål och låt koka upp.
7
Servera med ris eller nudlar.

Fler Recept

Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer