Foodservice

Orientalisk korvgryta

En annorlunda orientalisk rätt. Enkel att laga och mycket god.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
korvar, brännare eller Ingelstaknakar
1 msk
smör
1 st
purjolök
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
1 tsk
currypulver
2 dl
grönsaksbuljong
400 g
kokosmjölk, 1 burk
100 g
kinakål
2 msk
maizena
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Skär korven i skivor.
2
Strimla sköljd purjolök, rödlök och paprika.
3
Fräs korv, grönsaker och curry i ca 3 minuter.
4
Späd med buljong och kokosmjölk.
5
Red av med maizena blandad i vatten.
6
Tillsätt kinakål och låt koka upp.
7
Servera med ris eller nudlar.

Fler Recept

Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Lingonmarinerat kalkonlår

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonfärs med grönsaker och kikärtspasta

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Ingelstasylta med syltade kantareller

Läs Mer