Foodservice

Orientalisk korvgryta

En annorlunda orientalisk rätt. Enkel att laga och mycket god.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

4 st
korvar, brännare eller Ingelstaknakar
1 msk
smör
1 st
purjolök
1 st
rödlök
1 st
röd paprika
1 tsk
currypulver
2 dl
grönsaksbuljong
400 g
kokosmjölk, 1 burk
100 g
kinakål
2 msk
maizena
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Skär korven i skivor.
2
Strimla sköljd purjolök, rödlök och paprika.
3
Fräs korv, grönsaker och curry i ca 3 minuter.
4
Späd med buljong och kokosmjölk.
5
Red av med maizena blandad i vatten.
6
Tillsätt kinakål och låt koka upp.
7
Servera med ris eller nudlar.

Fler Recept

Recept

Kalkonkalops

Läs Mer
Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer
Recept

Krämig indisk kalkoncurry med kokos och vindaloo

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer