Foodservice

Pinnfärs med fetaostsås

Kalkonfärsspett går hem hos stor som liten. Här har vi trätt färsen på ett spett och smaksatt med klassikern persillade. Perfekt till grillen!

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 50 min

Ingredienser

Pinnfärs
500 g
kalkonfärs
1 st
ägg
1 msk
tomatpuré
1 tsk
persillade
1 tsk
spiskummin
½ tsk
vitpeppar
½ tsk
salt
8 st
träspett
Fetaostsås
100 g
fetaost
2 dl
matlagningsyoghurt
2 msk
italienska örter (frysta)
salt
svartpeppar

Så gör du

1
Lägg träspetten i blöt så att de inte bränns vid grillningen.
2
Blanda färsen med ägg, tomatpuré och kryddor.
3
Forma färsen till 16 st järpar. Stick in träspetten.
4
Grilla ca 15 minuter över fin glödbädd.
5
Mosa sönder fetaosten med en gaffel. Tillsätt yoghurt och örter. Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Tacogratäng med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer