Foodservice

Pressgurka

Enkelt, klassiskt och gott! Ett tillbehör som passar fantastiskt bra till våra kalkonköttbullar.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
gurka
2 msk
ättikssprit
2 msk
strösocker
1 dl
vatten
3 krm
salt
½ krm
vitpepppar
2 msk
persilja, hackad

Så gör du

1
Hyvla gurkan i tunna, tunna skivor med osthyvel eller mandolin och lägg i en skål.
2
Blanda vatten, ättika och socker. Vispa till sockret löst sig. Häll sedan lagen över gurkskivorna och vänd ner gurkan i spadet.
3
Smaka av med salt och vitpeppar. Hacka persilja och lägg över i skålen. Ställ kallt innan servering.

Fler Recept

Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Tacos med kalkon och guacamole

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer