Foodservice

Pressgurka

Enkelt, klassiskt och gott! Ett tillbehör som passar fantastiskt bra till våra kalkonköttbullar.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
gurka
2 msk
ättikssprit
2 msk
strösocker
1 dl
vatten
3 krm
salt
½ krm
vitpepppar
2 msk
persilja, hackad

Så gör du

1
Hyvla gurkan i tunna, tunna skivor med osthyvel eller mandolin och lägg i en skål.
2
Blanda vatten, ättika och socker. Vispa till sockret löst sig. Häll sedan lagen över gurkskivorna och vänd ner gurkan i spadet.
3
Smaka av med salt och vitpeppar. Hacka persilja och lägg över i skålen. Ställ kallt innan servering.

Fler Recept

Recept

Krämig indisk kalkoncurry med kokos och vindaloo

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon på klassiskt vis

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Flygande Jacob med kalkon

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer