Foodservice

Pressgurka

Enkelt, klassiskt och gott! Ett tillbehör som passar fantastiskt bra till våra kalkonköttbullar.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

1 st
gurka
2 msk
ättikssprit
2 msk
strösocker
1 dl
vatten
3 krm
salt
½ krm
vitpepppar
2 msk
persilja, hackad

Så gör du

1
Hyvla gurkan i tunna, tunna skivor med osthyvel eller mandolin och lägg i en skål.
2
Blanda vatten, ättika och socker. Vispa till sockret löst sig. Häll sedan lagen över gurkskivorna och vänd ner gurkan i spadet.
3
Smaka av med salt och vitpeppar. Hacka persilja och lägg över i skålen. Ställ kallt innan servering.

Fler Recept

Recept

Kalkonfilé i cidersås

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer