Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Chili- och vitlöksgrillat picknicklår

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med färska fikon och vattenkrasse

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med rosmarin och apelsin

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonovanlår med smak av rosépeppar och dragon, på en macka med manchegokräm

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer