Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Porchetta av kalkon med äppelcidersås

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Turkey chili med bröd och gräddfil

Läs Mer