Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Ingefärs- och honungsvingar

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med färska fikon och vattenkrasse

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Grillad sparris med Ingelstabacon

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer