Foodservice

Röd coleslaw

Härligt krispig slaw som ger en extra färgklick till kalkonköttet.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

ca 500g
rödkål
5 cm
purjolök
½ st
orange paprika
1,5 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
½ dl
krossad ananas, väl avrunnen
½ tsk
kummin, hel
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Så gör du

1
Skiva kålen så tunt som möljigt. Skölj och strimla purjolöken fint.
2
Skär paprikan i små bitar. Tillsätt övriga ingredienser och blanda runt.

Fler Recept

Recept

Frästa kalkonstrimlor i pitabröd

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Färskost- och ricottafylld kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Kryddstarka kalkonstrimlor med kinesiska smaksättare

Läs Mer
Recept

Kalkonkorv i Chicagostil

Läs Mer