Foodservice

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Saltimbocca med klassiska smaker av färsk salvia och rökt kalkonbröst. Ät med en färskpotatissallad med krispiga sockerärtor och gräslök

(2st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 st
kalkonbröstschnitzlar
12 skivor
kallrökt kalkonbröst
Färskpotatissallad:
600 g
kokt färskpotatis
12 st
rädisor
1 ask
sockerärter
färsk salvia
gräslök
2 nävar
bladspenat
2 nävar
ruccolasallad
Vinägrett till potatissallad:
2 msk
olivolja
2 tsk
vitvinsvinäger
2 tsk
citronsaft
flingsalt
svartpeppar

Så gör du

1
Krydda kalkonbröstschnitzlarna med salt och peppar. Lägg på salviablad och täck sedan varje schnitzel med 3 skivor kallrökt kalkonbröst
2
Stek schnitzlarna i lite matfett, ca 2 minuter per sida.
3
Dela den kokta färskpotatisen, rädisor, sockerärtor och finhacka gräslöken.
4
Blanda ingredienserna till vinägretten och häll denna över potatisblandningen, tillsätt bladspenat och ruccola.
5
Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer