Foodservice

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Saltimbocca med klassiska smaker av färsk salvia och rökt kalkonbröst. Ät med en färskpotatissallad med krispiga sockerärtor och gräslök

(1st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 st
kalkonbröstschnitzlar
12 skivor
kallrökt kalkonbröst
Färskpotatissallad:
600 g
kokt färskpotatis
12 st
rädisor
1 ask
sockerärter
färsk salvia
gräslök
2 nävar
bladspenat
2 nävar
ruccolasallad
Vinägrett till potatissallad:
2 msk
olivolja
2 tsk
vitvinsvinäger
2 tsk
citronsaft
flingsalt
svartpeppar

Så gör du

1
Krydda kalkonbröstschnitzlarna med salt och peppar. Lägg på salviablad och täck sedan varje schnitzel med 3 skivor kallrökt kalkonbröst
2
Stek schnitzlarna i lite matfett, ca 2 minuter per sida.
3
Dela den kokta färskpotatisen, rädisor, sockerärtor och finhacka gräslöken.
4
Blanda ingredienserna till vinägretten och häll denna över potatisblandningen, tillsätt bladspenat och ruccola.
5
Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt kalkonbröst med grön dinkelsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer