Foodservice

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Saltimbocca med klassiska smaker av färsk salvia och rökt kalkonbröst. Ät med en färskpotatissallad med krispiga sockerärtor och gräslök

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 45 min

Ingredienser

4 st
kalkonbröstschnitzlar
12 skivor
kallrökt kalkonbröst
Färskpotatissallad:
600 g
kokt färskpotatis
12 st
rädisor
1 ask
sockerärter
färsk salvia
gräslök
2 nävar
bladspenat
2 nävar
ruccolasallad
Vinägrett till potatissallad:
2 msk
olivolja
2 tsk
vitvinsvinäger
2 tsk
citronsaft
flingsalt
svartpeppar

Så gör du

1
Krydda kalkonbröstschnitzlarna med salt och peppar. Lägg på salviablad och täck sedan varje schnitzel med 3 skivor kallrökt kalkonbröst
2
Stek schnitzlarna i lite matfett, ca 2 minuter per sida.
3
Dela den kokta färskpotatisen, rädisor, sockerärtor och finhacka gräslöken.
4
Blanda ingredienserna till vinägretten och häll denna över potatisblandningen, tillsätt bladspenat och ruccola.
5
Smaka av med salt och peppar.

Fler Recept

Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Kalkonmedaljonger med pestopasta

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Orientalisk korvgryta

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Irländsk kalkonstuffing

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer