Foodservice

Saltrostade mandlar

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott! Mandlar rostade i olivolja och rikligt med havssalt.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

Sötmandlar
Olivolja
Flingsalt

Så gör du

1
Rosta mandlarna i en torr stekpanna.
2
Droppa i olivolja och strö över flingsalt.
3
Passar utmärkt till helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Apelsin- och dragonbakat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer