Foodservice

Saltrostade mandlar

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott! Mandlar rostade i olivolja och rikligt med havssalt.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

Sötmandlar
Olivolja
Flingsalt

Så gör du

1
Rosta mandlarna i en torr stekpanna.
2
Droppa i olivolja och strö över flingsalt.
3
Passar utmärkt till helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Krämig indisk kalkoncurry med kokos och vindaloo

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Asiatisk korv med gurksallad, sweetchili och majonnäs

Läs Mer
Recept

Rostad sallad med blåmögelost

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer