Foodservice

Saltrostade mandlar

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott! Mandlar rostade i olivolja och rikligt med havssalt.

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

Sötmandlar
Olivolja
Flingsalt

Så gör du

1
Rosta mandlarna i en torr stekpanna.
2
Droppa i olivolja och strö över flingsalt.
3
Passar utmärkt till helstekt kalkon.

Fler Recept

Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer