Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Läs Mer
Recept

Pinnfärs med fetaostsås

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer