Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Stuffing med hasselnötter och salvia

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer