Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Kålpudding med kalkonfärs

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Kalkon-laab med asiatisk müsli

Läs Mer