Foodservice

Sardell, oliv- och kaprissmör

Spännande smakmöte mellan salta sardellfiléer och fylliga oliver.

(0st) Klicka för att ge betyg
8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 10 min

Ingredienser

8 st
sardellfiléer i olja
130 g
svarta kalamataoliver
½ dl
små kaprisbär
200 g
smör, rumstempererat

Så gör du

1
Mixa samman oliver, sardeller och kapris.
2
Tillsätt smöret och mixa samman allt till ett slätt smör.
3
Lägg smörrullen i frysen i minst 2 timmar och ta sedan ut i rumstemperatur 15 minuter innan de skärs upp och serveras.

Fler Recept

Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Senap- och limemarinerad kalkonfilé

Läs Mer
Recept

Kalkontårta med extrarökt kalkonbröst & färska fikon

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer