Foodservice

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(23st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Portvinsmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer
Recept

Tandoorifilé med saffransris

Läs Mer
Recept

Porterkalkon

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer