Foodservice

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(26st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonbröst med rostade rotfrukter och rödbetshummus

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kalkonbacon och grönsaker

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer