Foodservice

Senapsgriljerad julskinka av kalkon

Griljera julkalkonen på traditionellt vis med mild senap och ströbröd.

(23st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

1 st
kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
1 dl
mild senap
1 msk
strösocker
1 st
äggula
1 msk
ströbröd
1 tsk
ströbröd att strö över

Så gör du

1
Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
2
Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
3
Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.

Fler Recept

Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer
Recept

Risonisallad med Brännare

Läs Mer
Recept

Somrig kalkonburgare i salladsblad

Läs Mer
Recept

Kalkonmedaljonger med pestopasta

Läs Mer
Recept

Kalkonbourguignon med skogschampinjoner, savojkål och smörstekt rödlök

Läs Mer
Recept

Sydafrikansk Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer