Foodservice

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Ett klassisk smörrebröd men med älskad kalkon.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

8-10 skivor
kalkonpastrami eller kalkonskinka
4 skivor
danskt rågbröd
1 st
stor saltgurka, finhackad
rostad lök
persilja, hackad
REMOULADSÅS:
1 dl
inlagd gurka, finhackad
1 st
äpple, finhackat
5 msk
små kapris, finhackade
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
majonnäs
2 dl
neutral yoghurt
1 tsk
strösocker
1 tsk
citronsaft
2 tsk
worcestershiresås
salt
peppar

Så gör du

1
Börja med remouladen. Rör samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2
Bred rågbröden med smör och toppa med kalkon, remoulad, hackad saltgurka, rostad lök och lite persilja.
3
Servera med en kall öl.

Fler Recept

Recept

Strimlad kalkon med glutenfria tortillabröd och äppelyoghurt

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonsoppa med dragon

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Mustig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer