Foodservice

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Ett klassisk smörrebröd men med älskad kalkon.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 15 min

Ingredienser

8-10 skivor
kalkonpastrami eller kalkonskinka
4 skivor
danskt rågbröd
1 st
stor saltgurka, finhackad
rostad lök
persilja, hackad
REMOULADSÅS:
1 dl
inlagd gurka, finhackad
1 st
äpple, finhackat
5 msk
små kapris, finhackade
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
majonnäs
2 dl
neutral yoghurt
1 tsk
strösocker
1 tsk
citronsaft
2 tsk
worcestershiresås
salt
peppar

Så gör du

1
Börja med remouladen. Rör samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
2
Bred rågbröden med smör och toppa med kalkon, remoulad, hackad saltgurka, rostad lök och lite persilja.
3
Servera med en kall öl.

Fler Recept

Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med kalkonbacon & blomkål

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Raggmunk med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Flygande Jakob på indonesiskt vis

Läs Mer
Recept

Kalkonfärsbiffar med pinjenötter och ädelost

Läs Mer