Foodservice

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

En härlig variant på pasta med köttfärssås. En vardagsrätt som är enkel och god.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonfärs
1 msk
matfett
2 st
bananschalottenlökar
1 burk
krossade tomater
2 st
grovrivna morötter
1 msk
senap
4 portioner
tagliatelle
salt
peppar
Tomatsallad:
6 st
tomater
2 st
vårlökar
olja och vinäger
salt
peppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett i en stekpanna.
2
Skala, samt finhacka lökarna och låt dem mjukna utan att få färg.
3
Tillsätt de krossade tomaterna, morötterna och senapen. Smaksätt med salt och peppar efter smak. Låt puttra ca 15 minuter.
4
Koka under tiden tagliatelle enligt anvisning på förpackningen.
5
Skär tomaterna i skivor och ringar av vårlökarna. Häll över olja, vinäger, samt kryddor.
6
Servera tagliatelle med färsröran och tomatsallad.

Fler Recept

Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Asiatisk nudelsallad med stekt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Caesarsallad med kalkon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer