Foodservice

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

En härlig variant på pasta med köttfärssås. En vardagsrätt som är enkel och god.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 40 min

Ingredienser

800 g
kalkonfärs
1 msk
matfett
2 st
bananschalottenlökar
1 burk
krossade tomater
2 st
grovrivna morötter
1 msk
senap
4 portioner
tagliatelle
salt
peppar
Tomatsallad:
6 st
tomater
2 st
vårlökar
olja och vinäger
salt
peppar

Så gör du

1
Bryn färsen i matfett i en stekpanna.
2
Skala, samt finhacka lökarna och låt dem mjukna utan att få färg.
3
Tillsätt de krossade tomaterna, morötterna och senapen. Smaksätt med salt och peppar efter smak. Låt puttra ca 15 minuter.
4
Koka under tiden tagliatelle enligt anvisning på förpackningen.
5
Skär tomaterna i skivor och ringar av vårlökarna. Häll över olja, vinäger, samt kryddor.
6
Servera tagliatelle med färsröran och tomatsallad.

Fler Recept

Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Gräddädelostfylld tunnskivad kalkonfilé med hasselbackspotatis och blåbärssås

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer