Foodservice

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Frasigt, syrligt och krämigt. Att steka panerad, tunnskivad kalkonfilé går snabbt och resultatet blir lätt att älska!

(8st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Tunnskivad kalkonfilé
480 g
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
pankoströbröd
2 dl
vetemjöl
1 st
ägg
salt
svartpeppar
Saffransremoulad
3 dl
grekisk yoghurt
1 dl
majonnäs
1,5 dl
picklade grönsaker
1 st
stjälk från blekselleri
1 påse
saffran
1 msk
rosépeppar, krossad
1 st
lime
1 msk
kycklingfond

Så gör du

1
Hacka de picklade grönsakerna och stjälksellerin. Blanda med de övriga ingredienserna till remouladen. Smaka av med limesaft och kycklingfond.
2
Salta och peppra skivorna. Vänd i vetemjöl, sedan uppvispat ägg, avsluta med pankoströbröd. Stek på medelvärme i rikligt med smör, ca 2 minuter per sida.
3
Servera tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad, kokt delikatesspotatis och en god sallad.

Fler Recept

Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer
Recept

Sallad med rökt kalkonlår, päron och chèvre omlindade av honung- och rosmarindressing

Läs Mer
Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Aprikos- och whiskeyglaze

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé i cidersås

Läs Mer
Recept

Marias Tortillalasagne

Läs Mer