Foodservice

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Frasigt, syrligt och krämigt. Att steka panerad, tunnskivad kalkonfilé går snabbt och resultatet blir lätt att älska!

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Tunnskivad kalkonfilé
480 g
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
pankoströbröd
2 dl
vetemjöl
1 st
ägg
salt
svartpeppar
Saffransremoulad
3 dl
grekisk yoghurt
1 dl
majonnäs
1,5 dl
picklade grönsaker
1 st
stjälk från blekselleri
1 påse
saffran
1 msk
rosépeppar, krossad
1 st
lime
1 msk
kycklingfond

Så gör du

1
Hacka de picklade grönsakerna och stjälksellerin. Blanda med de övriga ingredienserna till remouladen. Smaka av med limesaft och kycklingfond.
2
Salta och peppra skivorna. Vänd i vetemjöl, sedan uppvispat ägg, avsluta med pankoströbröd. Stek på medelvärme i rikligt med smör, ca 2 minuter per sida.
3
Servera tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad, kokt delikatesspotatis och en god sallad.

Fler Recept

Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Dragon, citron- och vitlökssmör

Läs Mer
Recept

Enkla dressingen

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Paj med kalkonbacon och Västerbottenost

Läs Mer
Recept

Kryddig äppel- och rosmarinsalsa

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Carbonara med skogschampinjon och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer