Foodservice

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Frasigt, syrligt och krämigt. Att steka panerad, tunnskivad kalkonfilé går snabbt och resultatet blir lätt att älska!

(9st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Medel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Tunnskivad kalkonfilé
480 g
tunnskivad kalkonfilé
2 dl
pankoströbröd
2 dl
vetemjöl
1 st
ägg
salt
svartpeppar
Saffransremoulad
3 dl
grekisk yoghurt
1 dl
majonnäs
1,5 dl
picklade grönsaker
1 st
stjälk från blekselleri
1 påse
saffran
1 msk
rosépeppar, krossad
1 st
lime
1 msk
kycklingfond

Så gör du

1
Hacka de picklade grönsakerna och stjälksellerin. Blanda med de övriga ingredienserna till remouladen. Smaka av med limesaft och kycklingfond.
2
Salta och peppra skivorna. Vänd i vetemjöl, sedan uppvispat ägg, avsluta med pankoströbröd. Stek på medelvärme i rikligt med smör, ca 2 minuter per sida.
3
Servera tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad, kokt delikatesspotatis och en god sallad.

Fler Recept

Recept

Saltimbocca på kalkonbröstschnitzel

Läs Mer
Recept

Kalkonlasagne

Läs Mer
Recept

Whiskymarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Ingelstastuffing

Läs Mer
Recept

Kalkon- och rödcurrysoppa

Läs Mer
Recept

Korvstroganoff

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer