Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Läckra kalkonrullader

Läs Mer
Recept

Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

Läs Mer
Recept

Grillad fänkål med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Basilikamarinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Läs Mer
Recept

Wilmaschnitzel med rabarberglaze och fänkålsslaw

Läs Mer
Recept

Panco- och sesamfrittad kalkon med rotfruktspickels och soyamajjo

Läs Mer
Recept

Kalkonrullader fyllda med färskost

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer