Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Wilmaschnitzel med zucchini, bönsalsa och rostade pinjenötter

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Spenatsoppa med korv

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonrevbensspjäll

Läs Mer
Recept

Saltimbocca à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonspett med srirachaglaze och kokosdipp tillsammans med en smakrik nudelsallad

Läs Mer
Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Fylld kalkonschnitzel med lättpicklad höstsallad

Läs Mer