Foodservice

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Varm grönkålssallad med sötma och sälta i perfekt balans!

(0st) Klicka för att ge betyg
6 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 20 min

Ingredienser

6 st
skivor kalkonbacon
0,5 st
grönkål- eller savojkålshuvud
1 st
rödlök
1 tsk
flytande honung
1 dl
valnötter
1 dl
torkade tranbär
salt
svartpeppar, mald
smör till stekning

Så gör du

1
Riv kålen i bitar. Strimla rödlöken.
2
Fräs kålen och rödlöken i smör. Tillsätt honung, salta och peppra. Vänd i valnötter och tranbär mot slutet.
3
Strimla och stek kalkonbaconet och låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda sedan ner det i kålen.

Fler Recept

Recept

Tandoorigryta med ris och naanbröd

Läs Mer
Recept

Club Sandwich à la Ingelsta

Läs Mer
Recept

Kalkonstek med honung och vitlök

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Griljerad julskinka med pepparkaka

Läs Mer
Recept

Gulaschgryta

Läs Mer
Recept

Dragonkalkon

Läs Mer
Recept

Rivig kalkonfärssoppa

Läs Mer
Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer