Foodservice

Wilmaschnitzel med ricotta, spenat och granatäpple

Ricotta är en italiensk färskost som gifter sig väldigt bra med vår wilmaschnitzel.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

800 g
wilmaschnitzel
100 g
ricottaost
2 msk
färsk timjan, hackad
1 dl
vitt vin
70 g
färsk spenat
1 st
granatäpple
1 msk
olja
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Blanda ricotta och timjan i en skål. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela blandningen mitt på köttbitarna och vik ihop. Lägg bitarna i en oljad, ugnsfast form, häll över vinet. Sätt in formen i ugnen i ca 15 minuter.
4
Tag ut formen ur ugnen och lägg i spenaten att slakna.
5
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och lägg dessa över köttet i formen.
6
TIPS! Wilmaschnitzel smakar gott tillsammans med ris eller nudlar!
7

Fler Recept

Recept

Nötpanerat Kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kung Ingels parisare med tomatsalsa

Läs Mer
Recept

Äpplefylld Wilmaschnitzel

Läs Mer
Recept

Rostad paprikasoppa med kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Ugnsstekt Kung Ingels med fetaost och oliver

Läs Mer
Recept

Tunnskivad kalkonfilé med saffransremoulad

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Saltrostade mandlar

Läs Mer