Foodservice

Wilmaschnitzel med ricotta, spenat och granatäpple

Ricotta är en italiensk färskost som gifter sig väldigt bra med vår wilmaschnitzel.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

800 g
wilmaschnitzel
100 g
ricottaost
2 msk
färsk timjan, hackad
1 dl
vitt vin
70 g
färsk spenat
1 st
granatäpple
1 msk
olja
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Blanda ricotta och timjan i en skål. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela blandningen mitt på köttbitarna och vik ihop. Lägg bitarna i en oljad, ugnsfast form, häll över vinet. Sätt in formen i ugnen i ca 15 minuter.
4
Tag ut formen ur ugnen och lägg i spenaten att slakna.
5
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och lägg dessa över köttet i formen.
6
TIPS! Wilmaschnitzel smakar gott tillsammans med ris eller nudlar!
7

Fler Recept

Recept

Italienska kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing

Läs Mer
Recept

Stekt kalkonbröstfilé med avokadokeso och vit bönsallad

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Tortillapizza med kalkonpepparsalami, tomat och mozzarella

Läs Mer
Recept

Solig currypotatissallad

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Sparris- och gurksallad med krämig parmesandressing

Läs Mer
Recept

Jordärtskockssoppa med rökt kalkon och timjan

Läs Mer
Recept

Kalkonkalops

Läs Mer