Foodservice

Wilmaschnitzel med ricotta, spenat och granatäpple

Ricotta är en italiensk färskost som gifter sig väldigt bra med vår wilmaschnitzel.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

800 g
wilmaschnitzel
100 g
ricottaost
2 msk
färsk timjan, hackad
1 dl
vitt vin
70 g
färsk spenat
1 st
granatäpple
1 msk
olja
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Värm ugnen till 225°C.
2
Blanda ricotta och timjan i en skål. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela blandningen mitt på köttbitarna och vik ihop. Lägg bitarna i en oljad, ugnsfast form, häll över vinet. Sätt in formen i ugnen i ca 15 minuter.
4
Tag ut formen ur ugnen och lägg i spenaten att slakna.
5
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och lägg dessa över köttet i formen.
6
TIPS! Wilmaschnitzel smakar gott tillsammans med ris eller nudlar!
7

Fler Recept

Recept

Kalkonsalamichips med dipp

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kentucky Turkey

Läs Mer
Recept

Bondomelett med picknicklår

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer
Recept

Mustig BBQ-sås

Läs Mer
Recept

Prästostbullar

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkonbröstfilé med variation på broccoli

Läs Mer