Foodservice

Wilmaschnitzel med gröna saker

Wilmaschnitzeln är en mör köttbit av kalkonlåret. Här i sällskap med krispiga, gröna saker.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Wilmaschnitzel
800 g
wilmaschnitzel
olja till stekning
salt och svartpeppar
Gröna saker
1 st
fänkål
2 st
mogna avocado
100 g
sockerärtor
½ st
gurka
16 st
gröna oliver
2 dl
quinoa
Dressing
½ dl
olivolja
1 st
citron, saft
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
flytande honung
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Krydda wilmaschnitzeln med salt och svartpeppar.
2
Stek i olja i ca 4 minuter / sida tills köttet är genomstekt.
3
Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen.
4
Skär grönsakerna i strimlor.
5
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av. Häll dressingen över grönsakerna.
6
Servera de gröna sakerna med nystekt wilmaschnitzel och quinoa.

Fler Recept

Recept

Kålpudding

Läs Mer
Recept

Pressgurka

Läs Mer
Recept

Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin

Läs Mer
Recept

Sardell, oliv- och kaprissmör

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med salvia och vitlök

Läs Mer
Recept

Kalkonmedaljonger med pestopasta

Läs Mer
Recept

Juligt kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Kalkongryta med Ingelsta Knakare

Läs Mer
Recept

Kryddiga kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer