Foodservice

Wilmaschnitzel med gröna saker

Wilmaschnitzeln är en mör köttbit av kalkonlåret. Här i sällskap med krispiga, gröna saker.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Wilmaschnitzel
800 g
wilmaschnitzel
olja till stekning
salt och svartpeppar
Gröna saker
1 st
fänkål
2 st
mogna avocado
100 g
sockerärtor
½ st
gurka
16 st
gröna oliver
2 dl
quinoa
Dressing
½ dl
olivolja
1 st
citron, saft
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
flytande honung
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Krydda wilmaschnitzeln med salt och svartpeppar.
2
Stek i olja i ca 4 minuter / sida tills köttet är genomstekt.
3
Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen.
4
Skär grönsakerna i strimlor.
5
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av. Häll dressingen över grönsakerna.
6
Servera de gröna sakerna med nystekt wilmaschnitzel och quinoa.

Fler Recept

Recept

Pulled kalkon med coleslaw och syrad rödlök

Läs Mer
Recept

Familjens godaste kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Turkeynuggets med raita

Läs Mer
Recept

Varm grönkålssallad med valnötter, tranbär och kalkonbacon

Läs Mer
Recept

Söta och heta Kung Ingels-spett med kokos-couscous

Läs Mer
Recept

Aprikosfylld tunnskivad kalkonfilé med färskostgremolata

Läs Mer
Recept

Fyllt kalkonbröst med Ajvar relishsås

Läs Mer
Recept

Spett med grillade grönsaker och äppeltzatziki

Läs Mer
Recept

Fikon- & valnötsfylld kalkon

Läs Mer
Recept

Smörrebröd med kalkon, remoulad, saltgurka & rostad lök

Läs Mer