Foodservice

Receptkategorier

Kalkon är ett magert och proteinrikt kött som man kan laga mycket gott av. Här hittar du klassiska favoriter och nya spännande recept. Vi har kalkon för alla smaker och tillfällen. Vilket blir ditt favoritrecept?

Kalkonbröstfilé

Tunnskivad kalkonfilé

Perfekt att panera eller att göra läckra rullader. Går snabbt att tillaga.

Kalkonbröstschnitzel

Kalkonschnitzeln är enkel att variera i mängder av olika recept.

Wilmaschnitzel

Wilmaschnitzeln är en del av kalkonovanlåret som mörats genom en unik metod. Köttet smälter i munnen.

Kalkonbröst

Hel kalkon

Kalkonbacon

Kalkonfärs

Kalkonfärs är ett gott alternativ till vanlig blandfärs och passar både stora och små. Tillagas precis som vanlig färs och blir till hamburgare, köttbullar, lasagne och köttfärssås.

Kalkongrytbitar

Kalkonlårstek

Kalkonstrimlor

Kalkonkorv

Pålägg och kallskuret

Lår, vingar och klubbor av kalkon