Foodservice

Receptsamlingar

10-i-topp

Ta del av våra mest populära recept, samlade i en 10-i-topp lista. Lätta att laga, lätta att älska!

Grillat

Byt ut biffen mot kalkon istället eller gör läckra grillspett med kalkon och grönsaker. Fräscht, gott och enkelt!

Sommarbuffé

Tag tillvara på sommarkänslan och bjud på en härlig buffé med underbara kalkondelikatesser. Lätt att laga. Lätt att älska.

Kalkonburgare

En burgare kan du variera i all oändlighet med olika smaksättningar och tillbehör. Knepet för att få den riktigt saftig är att varsamt blanda kalkonfärsen med kryddorna.

Goda tillbehör till kalkonkorven

Klassikerna bröd, ketchup och senap blir aldrig fel till kalkonkorven. Iblanda är det lockande med nya smakupplevelser, testa några av våra goda röror och sallader och se vilken som blir din nya favorit!

Picknick

Lika gott en dag på stranden som på en söndagsutflykt till skogen.

Lätt att laga

Kalkon är lätt att laga! Vi har samlat våra mest lättlagade recept, testa du med!

Mat som gör gott

Att äta en balanserad kost är bra för oss alla. Med en balanserad kost menas att maten vi äter innehåller en bra fördelning mellan kolhydrater, fett och protein.

Vardagsmat

Upptäck en ny hjälte i vardagen och inspireras av våra enkla och goda kalkonrätter för stora och små. Middagsfriden är räddad!

Köttbullar

Köttbullar är mångas favorit! Att göra köttbullar med kalkonfärs blir saftigt och gott. Testa en traditionell variant eller någon där vi valt att ta ut svängarna med spännande smaksättningar.

En älskad klassiker!

Så piffar du till en vardagshjälte! För många är falukorven ett stående inslag på veckomenyn. Vår motsvarighet heter Kung Ingels. Låt dig inspireras till att avnjuta denna favorit på nya vis!

Fredagsmys

Överraska familjen med kalkon istället för köttfärs eller kyckling. Prova våra enkla recept som Pasta Bolognese eller tacos med kalkon. Härlig helg önskar vi!

Festmiddag

Förgyll festen med kalkon! I ensamt majestät, till pasta, som finaste filé eller i mustig gryta. Gott, nyttigt och lätt att laga till många!

Helstekt kalkon

Lättare att laga än du tror!

Goda tillbehör

Helstekt kalkon är lättare att laga än du tror! Variera rätten med goda tillbehör.

Tillbehör

Goda recept på det där lilla extra som förhöjer måltiden.