Foodservice

Indirekt grilltips

Indirekt värme är toppen när du vill grilla kalkonkött. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placerar det som ska grillas i mitten på gallret. Locket ska ligga på och eventuella ventilationsluckor vara öppna, så att värmen kan cirkulera. På så sätt kan köttet ligga länge på grillen och bli saftigt utan att brännas. 

Det bästa sättet att veta när kalkonköttet är genomstekt är att använda sig utav en stektermometer. Läs mer här >>


Läs Mer

Bildbank

Läs Mer

Jubileumsfest 23-25 maj

Läs Mer

Hälsa, näring och kalkon

Läs Mer

Månadens klubberbjudande maj

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer

Kvalitet & livmedelssäkerhet

Läs Mer

Så bygger du en pepparkakskalkon

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Upptäck en festligare måltid!

Läs Mer

Om oss

Läs Mer