Foodservice

Indirekt grilltips

Indirekt värme är toppen när du vill grilla kalkonkött. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placerar det som ska grillas i mitten på gallret. Locket ska ligga på och eventuella ventilationsluckor vara öppna, så att värmen kan cirkulera. På så sätt kan köttet ligga länge på grillen och bli saftigt utan att brännas. 

Det bästa sättet att veta när kalkonköttet är genomstekt är att använda sig utav en stektermometer. Läs mer här >>


Läs Mer

Svensk Fågel

Läs Mer

Slakt

Läs Mer

Tillaga hel kalkon

Läs Mer

Kontakt

Läs Mer

Tillagning

Läs Mer

Ingelstaklubben

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Upptäck en festligare måltid!

Läs Mer

Ingelstaklubben - adressändring

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer