Restaurang & Storhushåll

Indirekt grilltips

Indirekt värme är toppen när du vill grilla kalkonkött. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placerar det som ska grillas i mitten på gallret. Locket ska ligga på och eventuella ventilationsluckor vara öppna, så att värmen kan cirkulera. På så sätt kan köttet ligga länge på grillen och bli saftigt utan att brännas. 

Det bästa sättet att veta när kalkonköttet är genomstekt är att använda sig utav en stektermometer. Läs mer här >>


Läs Mer

Certifikat

Läs Mer

Säljställe

Läs Mer

Konsumentkontakt

Läs Mer

Vinnare av mjukiskalkonen

Läs Mer

Svensk Fågel

Läs Mer

Tillaga hel kalkon

Läs Mer

Integritetspolicy

Läs Mer

Kläckeri

Läs Mer

Vinn en mjukiskalkon

Läs Mer

Månadens klubberbjudande oktober

Läs Mer