Restaurang & Storhushåll

Indirekt grilltips

Indirekt värme är toppen när du vill grilla kalkonkött. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placerar det som ska grillas i mitten på gallret. Locket ska ligga på och eventuella ventilationsluckor vara öppna, så att värmen kan cirkulera. På så sätt kan köttet ligga länge på grillen och bli saftigt utan att brännas. 

Det bästa sättet att veta när kalkonköttet är genomstekt är att använda sig utav en stektermometer. Läs mer här >>


Läs Mer

Avsbeställningsvillkor catering

Läs Mer

Ingelstaklubben - adressändring

Läs Mer

Gruppmeny - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Restaurang & Storhushåll

Läs Mer

Kalkon - lätt att grilla

Läs Mer

Foder

Läs Mer

Vår värdegrund

Läs Mer

Bildbank

Läs Mer

À la carte - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Om oss

Läs Mer