Foodservice

Indirekt grilltips

Indirekt värme är toppen när du vill grilla kalkonkött. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placerar det som ska grillas i mitten på gallret. Locket ska ligga på och eventuella ventilationsluckor vara öppna, så att värmen kan cirkulera. På så sätt kan köttet ligga länge på grillen och bli saftigt utan att brännas. 

Det bästa sättet att veta när kalkonköttet är genomstekt är att använda sig utav en stektermometer. Läs mer här >>


Läs Mer

Upptäck en festligare måltid!

Läs Mer

À la carte - restaurangen på Österlen

Läs Mer

Miljöpolicy

Läs Mer

Svensk Fågel

Läs Mer

Bildbank

Läs Mer

Månadens klubberbjudande november

Läs Mer

Ta tempen

Läs Mer

Kontakta huvudkontoret

Läs Mer

Hälsa, näring och kalkon

Läs Mer

Vår historia

Läs Mer