Foodservice

Ta tempen!

Det bästa sättet att veta när kalkonen är klar är att använda sig av en bra stektermometer. Placera den i mitten av den tjockaste delen. Låt alltid köttet vila i ca 20 minuter innan du skär upp det. Temperaturen stiger då ca 5 grader och når rätt temperatur. Köttsaften ska vara helt klar när köttet är färdigstekt.

Ovanlår: ta ut från värmekällan vid ca 70 grader. Låt vila till 75 grader

Bröst: ta ut från värmekällan vid ca 65 grader. Låt vila till 70 grader

Vinge: ta ut från värmekällan vid ca 70 grader. Låt vila till 75 grader



Läs Mer

Kvalitets- och livsmedelssäkerhetspolicy

Läs Mer

Foodservice

Läs Mer

Så använder vi cookies

Läs Mer

Ingelstaklubben - adressändring

Läs Mer

Integritetspolicy

Läs Mer

Fakta om kalkon

Läs Mer

Tillaga hel kalkon

Läs Mer

Transport

Läs Mer

Svensk Fågel

Läs Mer

Ingelstaklubben

Läs Mer